1. Home
  2. NHSmail Intune | Upskilling

NHSmail Intune | Upskilling

1. NHSmail Intune Upskilling Series

As part of your onboarding process in January 2022, the NHSmail Intune Team will be running a 4-week course designed to support LAs at newly onboarded organisations to upskill around using and managing devices on NHSmail Intune.

These sessions are all entirely optional.

Please see the below table for a full list of sessions and links to register. Please review the full range of sessions available and consider which may be of most use to you and your wider team/s as you prepare to begin enrolling devices onto NHSmail Intune.

Recordings of each webinar and the slide decks used (session materials) will be posted on this page following the sessions.

For a full overview of the series, including session content and any necessary preparations required to be able to participate fully, see here.

Date Time Session Title Duration Registration Link Session Materials
10/01 11:00-12:00 Introductory Session 1 hour Session 1 Deck presented
10/01 14:30-15:15 Intune Demo 45 mins Session 2 Deck presented
11/01 11:00-11:45 RBAC and Security Baselines 45 mins Session 3 Deck presented
11/01 14:00-15:00 Intune Features and Group Mgmt. App 1 hour Session 4 Deck presented
12/01 11:00-12:00 Support Model & Raising a ticket 1 hour Session 5 Deck presented
12/01 14:00-14:30 Supporting Documentation Walkthroughs 30 mins Session 6 Deck presented
13/01 11:00-12:00 Android Deep Dive 1 hour Session 7 Deck presented
13/01 15:00-16:00 iOS Deep Dive 1 hour Session 8 Deck presented
17/01 11:00-12:00 Windows 10 Deep Dive 1 hour Session 9 Deck presented
18/01 14:00-14:30 HoloLens 2 Deep Dive 30 mins Session 10 Deck presented
19/01 14:00-15:00 Mobile App. Management (MAM) Overview 1 hour Session 11 Deck presented
20/01 14:00-15:00 Co-Management and Certificate Services 1 hour Session 12 Deck presented
24/01 11:00-12:00 Supported Device Enrolment (Android) 1 hour Session 13 Deck presented
25/01 13:30-14:30 Supported Device Enrolment (iOS/iPadOS) 1 hour Session 14 Deck presented
26/01 13:00-14:00 Supported Device Enrolment (Windows 10) 1 hour Session 15 Deck presented
27/01 13:30-14:30 Supported Device Enrolment (HoloLens 2) 1 hour Session 16 Deck presented
31/01 11:00-11:30 Windows Hybrid-Join Overview 30 mins Session 17 Deck presented

3. Session recordings

Session 1

Session 2

Session 3

Session 4

Session 5

Session 6

Session 7

Session 8

Session 9

Session 10

Session 11

Session 12

Session 13

Session 14

Session 15

Session 16

Session 17

 

Updated on 09/02/2022
Need Support?
Can’t find the answer you’re looking for? Don’t worry we’re here to help!
Contact Support
back to top